Слободен пристап до информации

 

Врз основа на член 8 од Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер (“Сл. весник на РМ” број 13/2006), имателот на информации – Ревизорско тело за ревизија на инструментот за претпристапна помош- за службено лице кое ќе посредува при остварувањето на правото на слободен пристап на информации од јавен карактер го определува:

-Елизабета Саздовска, помлад ревизор

телефон: (02) 32-15-621

факс: (02) 32-22-304

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. ;    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР СО КОИ РАСПОЛАГА РЕВИЗОРСКОТО ТЕЛО

БАРАЊЕ ЗА ПРИСТАП ДО ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР

ЗАКОН ЗА СЛОБОДЕН ПРИСТАП ДО ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР (“СЛ. ВЕСНИК НА РМ” БРОЈ 13/2006)

ОДЛУКА ЗА УТВРДУВАЊЕ НА НАДОМЕСТОКОТ ЗА МАТЕРИЈАЛНИТЕ ТРОШОЦИ ЗА ДАДЕНАТА ИНФОРМАЦИЈА ОД ИМАТЕЛИТЕ НА ИНФОРМАЦИИ