Печати

Твининг

 

Официјална церемонија по повод затворањето на твининг проектот на 12.09.2017 година:

 

Официјална церемонија по повод старт на твининг проектот:

 

Оглас за вработување за твининг проект:

Job Advert RTA  Assistant Interpreter-for-Twinning MK12IPAFI02 16.03.2016

 

За повеќе информации во врска со Твининг проектите, посетете ја официјалната веб-страна на Европската комисија посветена на твининг:

http://ec.europa.eu/enlargement/tenders/twinning/index_en.htm