Претседателот, г-дин Лучијан Дан Владеску, оствари посета на Ревизорското тело

Висока делегација од Ревизорското тело за ревизија на ЕУ фондовите од Република Романија предводена од Претседателот, г-дин Лучијан Дан Владеску, оствари посета на Ревизорското тело: